Sun-parking.nl

- Parkeren al vanaf € 4,- per dag.
– Extra korting zakelijke klanten.
– Veel extra services.

Sun-parking.nl is een parking dicht bij Schiphol die haar diensten aanbied vanaf € 4,- per dag. Met € 4,- per dag mag je deze parking bij Schiphol gerust een goedkope noemen. Dit zie je echter niet terug in de service want die is van absolute topkwaliteit. Dat blijkt ook wel uit de zeer goede reviews en klantreacties. Deze zijn allemaal zeer lovend over Sun-parking.nl .

Sun-parking.nl biedt dus een zeer uitgebreide en professionele dienstverlenging voor een zeer acceptabele prijs. Dat blijkt ook uit de prima website die zij hebben. Deze is duidelijk en overzichtelijk zonder poespas. Met € 4,- per dag staat Sun-parking.nl dan ook goed genoteerd in onze lijst van goedkoopste parkings bij Schiphol.

Parkeren bij Schiphol? Dan kies je voor Sun-parking.nl

Langparkeren bij Schiphol was altijd een dure aangelegenheid. Tegenwoordig is dat niet meer aan de orde. Voor slechts € 4,- per dag parkeer je al bij Sun-parking.nl . Je gaat dan gratis en filevrij naar de vertrekhal. Je hoeft dus niet extra vroeg weg of bang te zijn dat je te laat komt door files. Bij de parking krijg je zelfs een gratis krant naar keuze mee! Uiteraard parkeer je op beveiligd en afgesloten parkeerterrein.

Daarbij kun je tegen een kleine meerprijs ook nog kiezen voor extra diensten zoals een wasservice en interieur reiniging. Sun-parking.nl heeft plaats voor 900 voertuigen. Dus ook voor jou is er vast nog een plekje vrij. Sun-parking.nl doet overigens niet aan wachttijden, wil je weg, dan ga je ook direct weg! Oftewel topservice voor een spotprijs!

Meer informatie en direct reserveren?
Sun-parking.nl
74 votes, 2.91 avg. rating (58% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>