Parking-Schiphol.com

- Parkeren vanaf € 4,50 per dag
– Park, Sleep & Fly mogelijkheid
– 40% goedkoper dan normaal

Parking-Schiphol.com is niet de goedkoopste parking in ons overzicht. Maar met € 4,50 per dag zit ook Parking-Schiphol.com onder het gemiddelde. Je krijgt er gelukkig wel een zeer professionele en uitgebreide dienstverlening voor terug. Daar blinken ze bij Parking-Schiphol.com dan ook in uit. De parking is zeer toegankelijk omdat het een zeer strategische ligging in Aalsmeer heeft. Heeft u geen zin in haasten tijdens uw vakantie? Dan kiest u voor Park, Sleep and Fly. Je logeert dan in een hotel vlakbij de parking. Parking-Schiphol brengt je dan de volgende dag, op jouw gewenste tijd naar Schiphol! Zo ga je relaxt op reis!

sprite

 

 

Parkeren bij Schiphol? Dan kies je voor Parking-Schiphol.com

Want dit is een van de weinige met de eerdere genoemde Park, Sleep, Fly mogelijkheid. Dit scheelt natuurlijk voor de reizigers die ver van Schiphol afwonen. Daarbij komt deze parking bij Schiphol ook nog eens 40% goedkoper is dan de parking van Schiphol zelf. Ze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en hebben een uitgebreide dienstverlening. Ze helpen je met je koffers en hebben professionele chauffeurs die je in enkele minuten naar Schiphol brengen.

De website van Schiphol-parking is zeer overzichtelijk. Dat geldt ook voor de prijzen die zij hanteren. Geen extra tarieven en geen toeslagen in vakantieperiodes. Je hebt ook nog eens de keuze om overdekt te parkeren zodat je er zeker van bent dat je auto goed beveiligd is tegen alle weersomstandigheden.

Meer informatie en direct reserveren?
Parking-Schiphol.com
73 votes, 2.78 avg. rating (55% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>