Parkfly.nl

- Parkeren vanaf € 3,25 per dag.
– Overdekte parking is mogelijk.
– 8-10 Minuten van de vertrekhal.

Parkfly.nl is niet alleen één van de meest gebruikte parkings, het is ook nog eens één van de goedkoopste. Met slechts € 3,25 per dag staat deze op de vierde plek in onze lijst van goedkoopste parking bij Schiphol. Parkfly.nl dat voluit Schipholparkfly heet heeft een goede overzichtelijke website. Reserveren is eenvoudig en snel. De eenvoud van de website komt ook door de heldere dienstverlening. Zonder poespas betaal je simpelweg minder. Toch kun je ook hier je auto volledig gewassen weer terugkrijgen en bestaat er de mogelijkheid tot valet parking.


Parkfly.nl

Parkeren bij Schiphol? Kies voor Parkfly.nl!

Uiteraard moet je voor de prijs al bij Parkfly.nl zijn. Daarbij komt dat ze direct aan de A9 gevestigd zijn, ze hebben een gratis shuttle service die je binnen 8 – 10 minuten naar Schiphol brengt en ze hebben een mogelijkheid tot overdekt parkeren. De prijs zegt in dit geval dus niets over de kwaliteit van deze parkeerplaats bij Schiphol. Integendeel zelfs, hun klanten beoordelen de parkeerdiensten van Parkfly.nl met een 8! Een zeer goed gemiddelde, helemaal als we kijken naar het aantal klanten dat zijn per jaar vervoeren naar Schiphol.

Behalve de shuttleservice is er ook een mogelijkheid tot valetparking. Ook deze dienst wordt door Parkfly.nl zeer goedkoop aangeboden! Parkeren dichtbij Schiphol hoeft dus niet duur te zijn. Voor € 3,25 per dag mag u uitgaan van een uitstekende en persoonlijke dienstverlening. En minder betalen voor parkeren bij Schiphol is voor velen erg belangrijk.

Kortom, wil je goedkoop parkeren bij Schiphol en toch genieten van een goede service? Dan is Parkfly.nl zeker het bekijken waard.

Meer informatie en direct reserveren?
Parkfly.nl
23 votes, 1.78 avg. rating (36% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>