Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over lang parkeren ? Heeft u verouderde informatie aangetroffen of ziet u een andere fout? Vul dan onderstaand formulier in en we zullen, indien nodig, zo spoedig mogelijk op uw bericht te reageren. Neemt u ook gerust voor andere zaken contact met ons op.

Uw Naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht / opmerking

Over Langparkeren.eu

Heerlijk! Je mag weer op vakantie! Uiteraard wil je zo snel als mogelijk de zon of juist de sneeuw opzoeken. Steeds meer mensen kiezen hiervoor het vliegtuig. Dit komt natuurlijk door het gemak van vliegen en de steeds lager wordende kosten voor een vliegvakantie. Het is overbodig om te zeggen dat het overgrote deel vliegt vanaf Amsterdam Schiphol!

Het enige knelpunt blijft vaak: Hoe kom ik op Schiphol? Uiteraard kun je met de trein gaan, de verbindingen zijn goed maar dat gesjouw met koffers is verre van ideaal. Daar komt nog eens bij dat een treinkaartje als snel in de buurt komt van je vliegticket wat betreft de prijs!

Met de auto is in dat geval een stuk makkelijker. En met de vele voordelige parkeermogelijkheden op Schiphol is dit absoluut een stuk relaxter reizen dan met de trein. Het kan zelfs goedkoper zijn dan reizen met de trein! Om een overzicht van de goedkoopste parkeermogelijkheden bij Schiphol te creƫren hebben wij langparkeren.eu in het leven geroepen. Hier vind je een overzicht van de goedkoopste parkings op Schiphol. Zo hoef je nog maar 1 website te controleren om te zien wat de goedkoopste parking op Schiphol is.

Op deze website vind je onder andere een overzicht van alle parkings op Schiphol inclusief prijzen en voorwaarden. Daarbij tonen we ook de goedkoopste parkings op Schiphol en laten we je weten waar je rekening mee moet houden als je wilt parkeren op Schiphol.