247parking.nl

- Parkeren al vanaf € 4,- per dag.
– Rijdt minstens om de 15 min.
– Geen toeslagen/extra kosten.

247parking.nl is een parking dat zichzelf profileert als een full service parkeerbedrijf. Het is een relatief kleine onderneming maar daarom zeker niet 1 om te vergeten. In tegendeel doordat dit een wat kleinere parking is, hebben ze extra aandacht voor hun klanten. Dat blijkt maar weer uit het cijfer dat hun klanten geven. Ze scoren maar liefst een 8.8 bij hun klanten. Maar wat scoren ze bij ons als objectieve informatiebron? Laten we wat feiten op een rijtje zetten.


247parking.nl

Parkeren bij Schiphol? Kies voor 247parking!

Zoals eerder gezegd zijn de klanten van 247parking.nl zeer te spreken over de diensten. Uit veel reviews komt naar voren dat zij staan voor persoonlijke en betrouwbare dienstverlening. Zo zijn er verschillende mogelijkheid wat betreft het parkeren. Je kunt naar de parkeerplaats van 247Parking rijden, daar je auto parkeren en dan met een shuttlebus naar Schiphol gebracht worden. Je kan er ook voor kiezen om vanaf het centrum in Amsterdam opgehaald te worden. Verder is er nog de valetparking waarmee je zelf tot aan Schiphol rijd en daar je auto afgeeft. Dit is natuurlijk ideaal want zou hoef je niet eerder van huis weg dan strikt noodzakelijk is.

247Parking is goed te bereiken met de auto want het heeft een centrale ligging. Kies je er voor om zelf naar de parking te rijden en via een shuttlebus naar Schiphol te gaan? Dan kun je er vanuit gaan dat zij elke 15 minuten naar Schiphol rijden. Geen tijdsverspilling dus. In de zomer kun je parkeren voor een vast bedrag! Zo kom je niet voor verassingen te staan!

Meer informatie en direct reserveren?
247parking.nl
22 votes, 1.86 avg. rating (37% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>